• Varna
  14°
  интензивен проливен дъжд
  Влажност: 100%
  Вятър: 4m/s SW
  Слави Трифонов купил телевизия ”Стара Загора”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: БГНЕС
  Снимка: БГНЕС

  ”Да, продадох я”, признава адвокат Дамян Георгиев, собственик на дружеството ”Статис” АД, което притежава телевизията. Не казва каква е цената, въпреки че според запознати сделката е за 500 000 лв., съобщи topnovini.bg.

  Представител на дружеството вече е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на директорите заедно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова.

  Промените в Търговския регистър са направени на 10 октомври. Датата на изтичане на мандата на Съвета на директорите е 5 август 2021 г. От 10 октомври седалището на фирмата вече е в София.

  Журналистката Станимира Димова, която също е била в управата на телевизията, написа в профила си във Facebook: “Тъжна съм… Телевизия Стара Загора става Седем Осми… Тъжна съм, защото съм създавала тази марка, през далечната 1996 г. и лично аз, когато беше почти невъзможно, според условията на “Шоуто на Слави” направих така, че да излъчват от Стара Загора. Не за седмица, а само за 3 дни… Беше прецедент за “Шоуто”… И никога не е ставало въпрос за пари…”

  1 коментар

  1. Мима лудата

   И сега пак всички ще му гледат простотиите…

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *