• Varna
  12°
  ясно небе
  Влажност: 93%
  Вятър: 2m/s E
  Слави започва “Вечерното шоу на Слави Трифонов”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Слави Трифонов

  Tелевизия “7/8” старитира на 4 ноември в 19.00 часа вечерта. Да стартираш една телевизия е свързано с много условности и правила. Затова не казахме конкретна дата, а след 15 септември. Телевизията ще се разпространява по кабел и сателит, няма да бъде онлайн, уточни Трифонов, цитиран от dnes.bg.

  Той избегна връзката с нумерологията, но допълни, че телевизията ще бъде на 78 канал на почти всички оператори. “Булсатком, които нямат 78 канал, ще бъде на 780-ти. В момента шефът на телевизията Евгени Димитров подписва договори”, допълни шоуменът.

  В началото телевизията ще стартира с 5-часова програма, която ще стартира в 19:00 часа. “Ще имаме 5 часа в праймтайм, в които ще се изразяваме свободно. Можем да направим новини, сутрешни блокове, но ще предложим на зрителите нещо различно”, заяви Трифонов.

  “Шоуто на Слави” ще се трансформира във “Вечерното шоу на Слави Трифонов”. Началният час ще бъде 22:00 и отново ще бъде водено от него. Телевизията ще бъде безплатна за зрителите, няма да се доплаща допълнително за нея.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *