• Varna
  16°
  разсеяна облачност
  Влажност: 72%
  Вятър: 4m/s ENE
  Пращат служители на Албена на работа в Германия през зимата
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  DJI_0363

  Партньорството с Маритим осигурява работни места за подбрани специалисти

  Служители на ваканционно селище Албена ще работят в престижни хотели в Германия през зимния период. Това е факт благодарение на партньорството на туристическия бранд с веригата Маритим.

  Служители от Албена ще бъдат на различни позиции в хотелите в Мюнхен, Берлин, Дрезден, Франкфурт, Дюселдорф и други немски градове. Те ще работят в ресторантите, хотелското домакинство и фронт офис департаментите, където ще имат възможност да развият както комуникативните, така и професионалните си умения. Конкурентни заплати, осигурена храна и настаняване са сред предимствата, които служителите получават.

  „Това е чудесна възможност нашите служители да получат целогодишна заетост и да усъвършенстват своите умения“ сподели изпълнителният директор на Албена Красимир Станев, който не крие радостта си от успешното партньорство.

  Партньорството на Албена с престижната немска верига Маритим започна в началото на летния сезон с отварянето на първия хотел от този бранд в Източна Европа – Маритим Хотел Парадайс Блу Албена. Тогава той беше открит лично от собственичката на веригата д-р Моника Гомолла. Впечатлена от изискания стил, класното обслужване и добрата храна, тя изрази своите най-сърдечни пожелания за едно дългосрочно и успешно партньорство между Албена и Маритим – два големи туристически бранда, отбелязващи в една и съща година своя 50-годишен юбилей.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *