• Varna
  9°
  тъмни облаци
  Влажност: 81%
  Вятър: 7m/s ENE
  Борисов: Фалити, опашки, празни щандове – това е минало!
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
  Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

  Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история, смята Бойко Борисов. Премиерът Бойко Борисов също избра социалните мрежи, за да сподели своето виждане за датата 10 ноември, на която преди 30 години падна режима на Тодор Живков, пише dnes.bg.

  “Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история. С много работа и усилия днес България е различна и тук се живее много по-добре, написа Борисов. – По време на Прехода преминахме през редица трудности – хиперинфлация, масови фалити на банки, пенсии и заплати по няколко долара, опашки пред магазините, празни щандове, блокиране на цялата държава, безнадеждност”.

  По думите му днес това са спомени от миналото. България е член на НАТО и на ЕС, пътуваме свободно по света, БВП бележи ръст всяка година, а безработицата е на историческо рекордно ниско ниво. Извървяхме дълъг път и днес България се развива, допълва премиерът. Най-важното днес е, че резултатите се постигат с работа и зависят от всеки един от нас, казва още той.

  1 коментар

  1. ММА

   хахах къде е миначо, в Кауфланд Лидл и метро 😀

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *