• Варна
  10°
  разкъсана облачност
  Влажност: 34%
  Вятър: 13m/s ENE
  Близо 100 фирми се включват в туристическото изложение “Дестинация Варна”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Тур експо

  Третото издание на Туризъм Експо „Дестинация Варна” ще се проведе от 21-и до 23-и ноември в Двореца на културата и спорта във Варна. Организатори на туристическото експо са агенцията за маркетингови комуникации ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, със съдействието на Община Варна и участието на Министерството на туризма.

  Близо 100 са фирмите, които тази година са заявили участие в изложението – браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, всички свързани с туристическия бранш.

  През трите дни е предвидена и конференция, по време на която ще се коментират актуални теми в областта на туризма. Изложението има за цел да превърне Варна в център на туристическия бизнес и договаряне, като акцентира и представя всички възможности на региона. Изложението е ориентирано към създаване на трайно взаимодействие между бизнеса и бизнеса с крайните потребители. За посетителите е предвидена томбола с атрактивни награди. Водещ на събитието ще бъде актьорът Симеон Лютаков. Входът е свободен.

  Пресконференцията за медиите ще бъде на 21-и ноември, от 9.30 часа сутринта в зала “Младост” на Двореца на културата и спорта. Официалното откриване на събитието ще бъде в 10 часа.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg