• Варна
  3°
  ясно небе
  Влажност: 64%
  Вятър: 2m/s WNW
  Нов жилищен проект на „Планекс“ ЕООД във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Уют, простор и спокойствие в комбинация с хубава гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града

   

  Това обещава новият проект на “Планекс” ЕООД – „Панорама Парк“ във Варна.

  1PanoramaPark

  Комплекс „Панорама парк“ се намира в кв. „Бриз-юг“ на втора линия от бул. „Васил Левски“, с удобен и бърз достъп до хипермаркет, спортна зала, училища и детски градини. Състои се от две самостоятелни жилищни сгради с по три входа, като ориентацията им е съобразена с най-благоприятните изложения – юг, изток и запад. Строителството стартира в края на лятото на 2019 г и ще се реализира на два етапа. В момента се изгражда етаж 4 от първата сграда в комплекса. Етап 1 е с предвиден срок за въвеждане в експлоатация март 2021 г.

  Естествената денивелация на терена осигурява великолепна гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града. Комплексът е със съвременна архитектура, висококачествено изпълнение на строително-монтажните работи, с максимално комфортни условия за живеене. За живущите в комплекса са осигурени велостоянки и паркоместа в обширен подземен паркинг на три нива. Ситуирането на сградите е съобразено със съществуващата в югозападната част на имота висока дървесна растителност. Парковото пространство ще бъде допълнено от декоративно озеленяване, ще бъде оформена детска площадка и зона за релакс.

  В комплекс „Панорама парк“ има богат избор от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 65 до 220 кв.м. Жилищата са проектирани с просторни и светли дневни с големи прозорци, обширни спални, ориентирани към тихо дворно пространство. Предвидени са гардеробни и сервизни зони, осигуряващи достатъчно площ за съхранение на вещите на всяко домакинство. Апартаментите се издават завършени по БДС, с изграден тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни врати „Премиум клас“, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло.

  3PP

  Инвеститор и строител на „Панорама парк“ е „Планекс“ ЕООД – компания с почти 30 години опит в строителството и многобройни регионални и национални награди за качествено строителство. Марката „Планекс“ се радва на висок престиж и доверие от страна на клиентите. Тя е символ на качество, стабилност и иновативни решения в строителството.

  Информация за обекта и имотите за продажба може да получите в офиса на отдел „Продажби“ на “Планекс Инвест” ООД – ул. „Любен Каравелов“ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: sales@planexinvest.bg  или в сайта на обекта www.PanoramaVarna.bg

  4PP

  1 коментар

  1. ММА

   Естествено, че гледката е прекрасна, нали там трябваше да има стадион Варна или част от негова трибуна, вместо това жилищни комплекси се строят скоростно и след това стоят празни, защото са скъпи и всичко е избагало в София

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *