• Варна
  5°
  ниска облачност
  Влажност: 30%
  Вятър: 8m/s WNW
  Томбола с атрактивни награди на Туризъм Експо Дестинация Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  turekspo

  Третото издание на изложението Туризъм Експо Дестинация Варна, което събира на едно място хотелиери, ресторантьори и всички, работещи в сферата на туризма, отвори врати в Двореца на културата и спорта в морската столица. Форумът беше открит от областния управител Стоян Пасев, който пожела успех на участниците в мероприятието.

  В тазгодишния форум, който ще продължи до 23-и ноември, се включват близо 100 български и международни браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, предлагащи иновативни услуги. През трите дни е предвидена и конференция, по време на която ще се коментират актуални теми в областта на туризма.

  В рамките на Туризъм Експо Дестинация Варна се провежда и Конференция, в която ще се обсъждат актуални теми като: нови дестинации, нови полети и възможности за региона през 2020-та година. Дирекция „Туризъм“ на Община Варна ще представи резултатите от туристически сезон 2019-та, както и какви са тенденциите и перспективите за следващата година. Бъдещето на дигиталния туризъм, силата на смарт технологиите и оптимизацията на разходите в хотелите и туристическите обекти са теми, който ще бъдат коментирани по време на Експото.

  Туризъм Експо Дестинация Варна ще продължи до 23 ноември – събота. Входът е свободен за всички посетители. Варненци и гости на морската столица ще имат възможност да участват в томбола за награди: спа-почивки, ски-ваканция в Боровец, куверти за Новогодишната нощ, вечери за двама, телевизори и още много изненади очакват гостите на Туризъм експо. Изложението е отворено за посетители всеки ден от 10 до 18 часа в зали “Младост” на Двореца на културата и спорта.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *