• Варна
  3°
  разкъсана облачност
  Влажност: 93%
  Вятър: 2m/s N
  Жилищен комплекс дарява инсулинови помпи на болница във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  докосни дъгата

  Жилищен комплекс „Лабиринт” дарява още три нови инсулинови помпи по партньорството си с Асоциация „Докосни дъгата” с председател д-р Денислава Ангелова, нейния екип и Първа детска клиника – УМБАЛ „Св. Марина” – Варна с ръководител проф. д-р Виолета Йотова.

  От продажбата на всеки апартамент в комплекса, ръководството на компанията отделя процент от сумата за събиране на средства за закупуването на инсулинови помпи и консумативите към тях.

  Благодарение на своята благотворителна активност и като най-нов член на екипа на „Лабиринт”, Габриела Кирова – Мис България 2016 ще дари инсулиновите помпи от името на собствениците на апартаменти в комплекса. Това ще се случи на 26 ноември, вторник, от 11 часа в УМБАЛ Св. Марина” (етаж 5, зала 501). На срещата ще присъстват още олимпийската медалистка по борба Елица Янкова и младежките футболни национали Мартин Минчев и Илиан Илиев, които са сред лицата на “Докосни дъгата” и подкрепят дейно инициативите  на асоциацията.

  „Щастливи сме от факта, че инициативата на нашия комплекс, подкрепена от нашите клиенти и ръководството, продължава да помага на най-малките, като им осигурява нормално ежедневие”, каза Кристина Апостолова – офис „Мениджмънт и продажби” в „Лабиринт”.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *