• Варна
  8°
  ясно небе
  Влажност: 36%
  Вятър: 4m/s E
  Кунг фу театърът на Джаки Чан представя във Варна “11-те воина” (видео)
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Дворец на културата и спорта – Варна, 11 декември в 19.30 часа

   

  Кунг фу театърът на Джаки Чан гостува за първи път в България!  Спектакълът „11- те воина“ ще бъде представен на 11 декември 2019 в Двореца на културата и спорта във Варна.

  Осемнадесет от най-добрите кунг фу бойци от театъра на великия актьор, режисьор, продуцент Джеки Чан ще представят най–новият му спектакъл премиерно в България.

  Изумителните акробатични изпълнения на ръба на човешките възможности са резултат от всекидневни физически тренировки и абсолютен контрол на вътрешната човешка енергия. Спектакълът е с концептуални визуализации и декор, въздействаща музика и впечатляващи  аудио – визуални светлинни ефекти , които допълват елегантно завладяващата история.

  В шест последователни  акта, бойците  разказват за духовното и физическо израстване на кунг фу  майстори постигнали абсолютната  хармония преминавайки през изключителни трудности .

  Самият Джеки Чан твърди за спектакъла, че достигането на синхронизиране на ритъма на вибрациите между телата си без никакъв съпровод – това е съвършената хармония между изключителните бойци !

  Вижте ги, подкрепете ги !

  201905549_3_Ivan_Ivanov_diado_Kung_Fu_11.12_citylight_180x200_1_27.11

   

  Билети можете да намерите тук.

   

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg