• Варна
  6°
  тъмни облаци
  Влажност: 70%
  Куп оставки в ръководството на Спартак Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Бобъра

  Шефът на УС на Спартак Борислав Георгиев и други четирима членовете на управата – Мартин Зафиров, Радостин Станев, Евгени Балев и Евгени Иванов, подадоха оставки на Общото събрание на клуба, което се проведе тази вечер в Юнашкия салон във Варна. УС напусна и легендата Красимир Зафиров по собствено желание.

  „Поискахме оставката на член на УС, но членовете на Общото събрание бяха против. Тогава решихме да подадем оставки, тъй като не смятаме, че е редно феновете да управляват клуба след всичките усилия, които полагаме.”, аргументира решението на ръководството  Борислав Георгиев.

  Той уточни, че по Закон след месец ще се проведе ново Общо събрание, на което ще стане ясно дали ще им бъдат приети оставките.

  „Дотогава трябва да продължим да си изпълняваме зъдълженията, но какво ще стане в следващите дни, не мога да кажа. Днес предобед бяхме на поредна среща за финансирането на клуба и до края на сезона той щеше да бъде обезпечен. След това обаче, което се случи на Общото събрание, не зная дали нашата договорка ще бъде изпълнена.”, допълни Бобъра.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *