• Варна
  6°
  тъмни облаци
  Влажност: 70%
  Фен на Спартак нападнал шеф на “соколите”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  82048969_600978290680619_8094443374909587456_n

  Юношите младша възраст до 17 години на Спартак завършиха 1:1 с представителния тим на клуба в двустранна игра на Спортпалас. Резултатът откри след почивката Тугай Неджет, който е на проби при мъжете, а малко по-късно Виктор Върбанов от юношите изравни. В края Върбанов изтърва сам срещу вратаря.

  “По време на двустранната игра между представителния тим и юношите на клуба, член на УС и ръководството на ФК “Спартак” – Варна е бил нападнат от фен на клуба”, съобщават от Спартак в декларация.

  “Това не е първият подобен инцидент с длъжностни лица от клуба, като това с нищо не допринася клубът да работи и да се развива в правилна посока.
  Далеч сме от мисълта, че сме перфектни и безгрешни, но даваме всичко, за да го има “Спартак”, въпреки недостатъчния бюджет и младия колектив.
  Не може да допуснем хора от ръководството да бъдат възпрепиятствани физически да си вършат задълженията.
  Това беше и основният мотив, заради който на Общото събрание на клуба на 3-ти януари подадохме оставки, а именно липсата на нормална работна среда.
  В подобна среда на изкуствено създавано напрежение, е невъзможно да се работи добре и това е видно по резултатите.

  Заявяваме, че оттук насетне всякакви твърдения, че това ръководство е имало спокойствие в периода, в който е ръководило клуба, са нелепи и безпочвени, защото днес ясно се видя пред очите на всички в колко агресивна и отровна атмосфера работим.

  Затова за пореден път призоваваме всички онези, които имат претенции и виждания как да се управлява клуба, да излязат от сенките и да се КАНДИДАТИРАТ НА СЛЕДВАЩОТО ОС”, се казва още в декларацията.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *