• Варна
  6°
  плътна мъгла
  Влажност: 100%
  Вятър: 3m/s SSW
  Втора жертва на взрива в жилищен блок във Владиславово
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  991-ratio-varna-vzriv-blok (2)

  Двама души загинаха, а 18 са изведени от входа, които са били обгазени. След преглед в токсикологията на Военноморската болница във Варна, седем от тях са настанени за лечение.

  За пожара, причинен от взрив, тази сутрин във варненския квартал “Владислав Варненчик” е образувано досъдебно производство за палеж с двама загинали и значителни материални щети, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура в крайморския град.

  ЖЕНА Е ЗАГИНАЛА ПРИ ВЗРИВА ВЪВ ВЛАДИСЛАВОВО

  От престъплението напълно са унищожени два апартамента, с големи щети е трето жилище. Предстои да бъде направено изследване на жилищния блок дали е годен за обитаване.

  След избухването на пожара от входа са изведени общо 18 души. Седем, включително 3 деца, са настанени за лечение.

  ВЗРИВ РАЗЛЮЛЯ ВЛАДИСЛАВОВО ТАЗИ НОЩ (ВИДЕО) – ОБНОВЕНА

  Във взривения апартамент е живеел 66-годишен мъж, който е бил забелязан да изнася багажа си до късно снощи. Причина да се махне от жилището, което е собственост на жената, с която доскоро живеел на семейни начала, е ограничителна заповед отпреди седмица заради домашно насилие.

  Мъжът е бил военен, след това е работил в полицията, откъдето е бил дисциплинарно уволнен през 1995 г. за корупция. Той е обявен за издирване.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *