• Варна
  6°
  тъмни облаци
  Влажност: 70%
  Боги Марев повика 14 състезатели за предстоящите контроли с Малта
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  big_100073b

  Треньорът на националния отбор на България по футзал Боги Марев повика 14 състезатели за предстоящите контроли с Малта, които ще се играят в неделя и понеделник.

  Тези проверки са част от подготовката на тима за предстоящите евроквалификации (28.01-01.02) срещу Албания, Андора и Сан Марино в ДКС във Варна. Марев е предвидил кратък лагер за националите преди контролите с Малта. Момчетата се събират в София в петък вечер. В събота вечер летят за Малта. Обратно в България се връщат във вторник.
  За пръв път в разширената група на националния тим намират място състезатели от всички клубове от Националната лига. Изключение прави УНСС. Бяха поканени Радо Ханев и Юли Дермански, които поради уважителни причини, са възпрепятствани да се присъединят към лагера на тима.

  „Повикахме някои млади играчи. Имам идея как ще подходим за двата мача с Малта. Ще търсим усъвършенстване на тактическата постройка, за да добием по – голяма яснота за официалните мачове в евроквалификациите”, коментира за Дарик радио и dsport Боги Марев.

  Групата на България:
  Вратари: Исмет Хаджиев, Станислав Иванов
  Полеви: Димитър Цветанов, Павлин Кузов, Алексей Степанов, Бойчо Марев, Пламен Стойков, Марко Костич, Петър Петров, Добромир Михайлов, Юлиан Спасов, Владимир Бахъров, Мартин Стойков, Мартин Недков

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *