Проблеми в защита за „акулите” преди мача с „Берое”

Архив Бургас

13-03-2012, 13:16

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Най-сериозно на тима ще се отрази отсъствието от предстоящия двубой на опитния Траян Дянков. Той получи травма в бедрото по време на срещата с „Локомотив” Пловдив и поне още седмица ще се възстановява. 

Почти нова защитна формация ще трябва да изгради старши треньорът на „Черноморец” Димитър Димитров за предстоящия двубой в събота срещу „Берое” Стара Загора.

След първите два кръга от подновяването на първенството, няколко от ключовите играчи от ариергарда на бургазлии са измъчвани от контузии.

Най-сериозно на тима ще се отрази отсъствието от предстоящия двубой на опитния Траян Дянков. Той получи травма в бедрото по време на срещата с „Локомотив” Пловдив и поне още седмица ще се възстановява. Младежкият национал Георги Терзиев, който вече има и повиквателна за мъжкия тим на страната, също е с проблеми и ще пропусне следващия домакински двубой. Отсъствието на двамата със сигурност ще доведе до пренареждане на защитната формация на отбора.

Вариантите пред Димитър Димитров обаче са достатъчно, за да изглежда отборът както и до сега стабилен пред несменяемия титуляр на вратата Стоян Колев, допуснал най-малко голове в своята мрежа сред всички тимове на „А” група.

За съжалениe на наставника титулярният халф Цветомир Цонков също ще пропусне двубоя.

Въпреки проблемите с контузии и загубата от „Локомотив” в Пловдив в последния кръг, в тима настроението и подготовката за предстоящия двубой са на ниво.