Местно дерби предстои в Източната „Б” група

Архив Бургас

13-03-2012, 13:21

Снимка:

sportni.bg

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Двубоят между „Нефтохимик” и „Поморие” предизвиква нескрит интерес у многобройните привърженици на двата тима, които независимо от проблемите са с високи цели и го показват и на терена.

Двубоят между два от водещите тимове във втория ешелон в края на седмицата предизвиква нескрит интерес у многобройните привърженици на „Нефтохимик” и „Поморие”.

И двата тима, независимо от проблемите, които имат, са с високи цели и го показват и на терена.

„Шейховете” които са домакини на предстоящия сблъсък са с реални шансове  през тази година да се завърнат в елита на страната. „Поморие” от своя страна, воден от опитния специалист Неделчо Матушев играе за своето име и налага нови перспективни млади играчи, които имат бъдеще.

В последния кръг и двата тима спечелиха победи, като 3-те точки за „нафтата” срещу лидера „Любимец” са със особена стойност, защото приближиха отбора към върха, а победата бе срещу пряк съперник за атака на „А” група.

Проблем пред младия и амбициозен наставник на „Нефтохимик” Ангел Стойков е контузията, от която страда халфа Стамен Ангелов. Лидерът на зелените Стойко Сакалиев е възстановен и на него също ще може да се разчита.