СофияУтре хвана на калъп Китаеца и Евгени Минчев!

Архив София

17-07-2012, 11:55

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Влюбените гълъбчета се любуват един на друг във всеки удобен момент.

Зоркото око на наш репортер забеляза Китаеца на паркинга на Гранд Хотел Варна. А, щом шофьора, Китаеца и колата са тук, Евгени също е наблизо.

Китаеца умело скача от легло в легло, след като се прочу покрай Азис, ожени се за фолк певица и има дете от нея от скоро се подвизава около Евгени Минчев. Музикалната компаня, която основа така и не можа да набере сила и засега от там не е излязла нито една блестяща звезда на фолк хоризонта.
До това заключение стигнахме след като наш папарак излови бившия мъж на Азис и фолк певицата ... пфу убийте ме не й помня името, Китаеца пред Гранд Хотел Варна.
Китаеца търпеливо изчакваше шофьора на светския лъв Лорд Минчев да натовари багажа в колата марка Ягуар, която Евгени получи преди доста време с цел реклама от известна столична автокъща.
Нашият човек не се е задържал за да дебне появяването на ватмана, но е сигурно, че щом шофьора и колата са тук Евгени не е надалече, може би точно в този момент е оправял сметката в 5 звездния комплекс.
Едва ли любовниците са били в хотела заради провеждащия се „Шахматен турнир - Варна”.
Припомняме, че първи разкрихме романтичната мъжка любов между двамата още миналия месец, когато на откриването на ресторанта „Сидония - Лорд ъф дъ шефс”, Евгени и Китаеца се появиха хванати под ръка.

Sofiautre.bg продължава да следи сърдечните трепети между Лорд Евгени Минчев и Китаеца!