Бербатов флиртува със знойната Бориса във фейсбук

Архив София

28-07-2012, 10:40

Снимка:

manager.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Двамата си кореспондират повече от месец и си разменят доста предизвикателни съобщения

Димитър Бербатов, който го играе примерен семеен мъж, се задява в интернет пространството с моделката Бориса Тютюнджиева.

Двамата си кореспондират повече от месец във Facebook, като си разменят доста предизвикателни съобщения, съобщава в. "Монитор".

Близък до красавицата раздуха клюката, като издаде, че въпреки двамата да са сериозно обвързани, изобщо не си поплюват в милите думи, които си разменят в писъмцата. Бориса направо ахнала от кеф, когато зърнала в социалната мрежа предложение за приятелство от Митко. Първоначално помислила, че това е един от фалшивите профили на футболиста, но след като видяла, че той съдържа доста лични снимки и информация, била сигурна кой стои отсреща.

Според запознати освен виртуален флирт двамата наскоро са имали и тайна среща. Спортистът на „Манчестър Юнайтед” поискал да се види с моделката край изоставена сграда в София, а какво се е случвало на нея, само те си знаят. Бившата блондинка пазела в тайна вижданията си с Бербо, защото ако приятелят й разбере, щяла да си навлече страхотни проблеми.

„Той е изключително ревнив и нищо чудно да я затвори под ключ”, коментират положението й запознати. Бербатов, който гради имидж на сериозно обвързан мъж, обича да заформя авантюри с манекенки, но щателно ги укрива, за да не застрашава семейния си живот. Още повече сега, когато с Елена ще си имат втора дъщеричка, която трябва да се роди в края на ноември.

Най-малко футболната звезда би искал да разстройва майката на децата си с подобни разкрития. Иначе за забежките на Бербо се говорят легенди. В медиите не една и две манекенки са излизали с откровения, че са имали интимни отношения с Митко.