Шантави англичани се съблякоха дибидюс, солидарни с Хари

Архив София

27-08-2012, 17:24

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Единственото правило в групата във "Фейсбук" с име "Support Prince Harry with a Naked Salute" е на снимките мъжете да са покрили "онова място", наречено "бижуто на короната", от тялото си с предмет, изобразяващ символ от Кралството. 

Скандалът с голите снимки на принц Хари в Лас Вегас предизвика истинско цунами в социалните мрежи. След като папараци щракнаха по-малкия син на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна гол в "Града на греха", а вестник "Сън" го изтипоса на първа страница, във "Фейсбук" се пръкнаха групи в негова защита.

ОЩЕ СНИМКИ НА СОЛИДАРНИТЕ АНГЛИЧАНИ ВИЖ ТУК!

Солидарни с любимеца си, британски граждани, се разхвърляха дибидюс и позираха за снимки, които качиха в профилите си. Интересното е, че голяма част от мъжете, които позираха в стил "Монти пайтън" са настоящи или бивши военни в Обединеното кралство. Така те показаха, че винаги са готови да се отзоват на помощ на Кралството си, когато то е в нужда, коментираха медиите от Острова.

Единственото правило в групата във "Фейсбук" с име "Support Prince Harry with a Naked Salute" е на снимките мъжете да са покрили "онова място", наречено "бижуто на короната", от тялото си с предмет, изобразяващ символ от Кралството. Само за няколко часа групата събра над 8000 приятели, а всеки от тях е със снимка, специално направена за случая. За жените изискването е да не са "съвсем по цици", а да са ги прикрили, поне малко. Сред "приятелите на принц Хари" са и британски войници, които в момента се намират на различни мисии в Афганистан, Германия и дори в Англия.

Администраторът на групата във "Фейсбук" пък вече обмисля идея да отпечата снимките в календар, който да продава около Коледа и Нова година с благотворителна цел. След като може да има "Календарни момичета", защо да няма и "Календарни момчета", чуди се той.