Мъжете в розово - по-богати и образовани

Животът

22-11-2012, 11:45

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Господа, експериментирайте с пастелните цветове!

Мъжете, които носят розови ризи, печелят 1800 долара повече на година, установи американско изследване.

Те също така са по-добре образовани, по-уверени и е по-вероятно да получават комплименти от колежки, отколкото мъжете, предпочитащи традиционните цветове. Допитването сред 1500 работещи мъже установи, че 10% от участниците, които носят розови ризи, имат докторска степен.

Освен това те произвеждат малко въглеродни емисии, тъй като половината от тях използват градския транспорт, за да стигнат до работното си място. Но мъжете, които искат повишение в службата, трябва да носят лилави дрехи, тъй като в последните пет години това е цветът, свързван с най-много увеличения на заплатата.

Мъжете, предпочитащи лилави ризи, най-често карат кола на стойност над 30 000 долара. Изследването на Cotton USA показало още, че мъжете, които се обличат в лилаво или люляково, имат най-много любовни отношения с колежки, а залагащите на сигурния син цвят имат най-малко подобни връзки. Почитателите на зелените ризи най-много закъсняват за работа, а мъжете, предпочитащи белия цвят на ризата, са най-точни.

"Розовото е цветът, на който мъжете залагат напоследък, и е окуражително, че те не се страхуват да експериментират с по-светли тонове", заяви Стефани Тиерс-Ратклиф от Cotton USA.