Ослепителната Полина Добрева е новата "Мис Бургас България"

Бургас Лайф

07-12-2012, 18:57

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Подгласнички в конкурса са 18-годишната Николета Костова и Таня Шиваринова.

17-годишната Полина Добрева бе избрана за най-красивата бургазлийка на бляскава церемония снощи в гранд-хотел "Приморец”. Красавицата получи короната от досегашната й носителка Вирджиния Арамова.

Виж снимки от церемонията тук

Освен това чаровната Полина заслужено получи и признанията "Лице на Гранд Хотел Приморец”, лентата за "Мис Есто”, лентата на "Мис Симетрия”, връчена от д-р Енчев заедно с нагрда на стойност 2000 евро. "Нимекс турс” осигуриха на победителката и уикенд за двама във Венеция.

„Ако този мач беше уреден, нямаше да съм в журито”, каза треньорът на футболния Черноморец Димитър Димитров-Херо, който бе част от журито в конкурса. Момичетата бяха оценани от есперти по женската красота като пластичният хирург д-р Енчев, мис България 2012 Габриела Василева, Любен Дилов-син, любимецът на манекенките Христо Сираков, оргазнизаторката Ваня Кирова и др.

На престижното събитие присъстваха над 200 души, които напълно подкрепиха съдийския вот, гласувалите в социалната мрежа Facebook също посочха 17-годишната красавица са свой фаворит. 
Полина Добрева е ученичка в Английската гимназия. Красавицата е запалена спортистка. На сутринта след конкурса тя вече беше с ракета в ръка в училищния салон, където тренира бадминтон.

Подгласнички в конкурса са 18-годишната Николета Костова и Таня Шиваринова. И двете момичета поличиха уикенд за двама в хотелски Комплекс "Calimera Sunnu Beach" и бижута от маказини "Галери”. За лице на публиката бе отличена Николета Ангелова, а избора на "Черноморско Злато”- Поморие бе Светослава Иванова. Всички момичета получиха подаръци от "Christian of Roma” и ваучери от СПА Центъра на Хотел Приморец.

По време на конкурса моделите дефилираха в три тура с дрехите на магазини „PHARD”, бански на Seven Seconds” и специално изработената за конкурса колекция на бутик "La Foi” за 2013 година от дизайнерката Вяра Станчева. За доброто настроение на гостите се погрижиха децата от танцова формация "Петлите”, талантливата "Sun Heart” и Нели Вакъфова.