Подготвят четвърти сезон на "Етажна собственост"

Булевард

07-01-2013, 12:12

Снимка:

Нова тв

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Това е най-успешният сериал на медията, похвалиха се от Нова тв

Третият сезон на комедийния сериал „Етажна собственост” беше истински успех за Нова телевизия. Той отчете още по-голям зрителски интерес с възходяща тенденция на рейтинга. Комедия се превърна в най-успешния сериал на медията, създаван досега.

"Много се радваме, че "Етажна собственост 3. Новодомци" беше толкова успешен и събра още повече фенове. Вече можем да обявим, че имаме официално потвърждение за следващ сезон", заяви продуцентът на сериала Краси Ванков.

Сценарият на "Етажна собственост 4" вече се пише, целият екип се подготвя за снимки, а зрителите могат да го гледат отново през март.

"Това че има толкова голям интерес ни радва, но и ангажира, защото показва, че хората са заредени с очаквания да продължим да ги разсмиваме, както и досега. Мисля, че интересът към сериала се дължи най-вече на непосредствената му близост до българската действителност. Залагаме на локални, актуални, чисто български теми и въпроси, които вълнуват всеки един от нас от сутрин до вечер. Опитваме се да гледаме с много хумор на не дотам смешните родни проблематики и голяма част от зрителите ни харесват точно затова. Започваме работата по четвъртия сезон с много настроение и нови идеи, защото имаме още какво да покажем", допълни Ванков.