Сайтът на Кела с регистрация в Русия

IP адресът на сайта се хоства от Руския държавен институт по информационни технологии, механика и оптика

Подземният бос е регистрирал сайта си на 19-и декември миналата година, разкрива проверка на в. Стандарт.  Според ежедневника сайтът на Кела - plamendishkov.info, е регистриран  в Ставрополския край в Русия, а IP адресът  се хоства от тамошния Държавен институт по информационни технологии, механика и оптика. Кела или има добър приятел, който е студент или докторант там, или просто умело успява да замаскира следите си от килията в бургаския затвор, гласят коментарите в нета.

Бургаският гангстер предлага за връзка телефон в Русия, както и чрез имейл. На дадения номер доскоро вдигаше мъж, който говори единствено на английски. Хипотезата, че Дишков се е уредил с интернет в килията, разбуни духовете. Стигна се до спешна проверка на Министерството на правосъдието. Според резултатите й сайтът се изработва от близки на Дишков извън затвора, защото никой от затворниците няма достъп до интернет.
В сайта има отделна секция, която е посветена на делото срещу Дишков за убийството на строителния предприемач Димитър Стаматов-Мастара през 2002 г. Заради него бургаският бос бе задочно осъден на 20 години затвор. Делото обаче бе възобновено и сега Кела очаква края на разследването и нов съдебен процес.
Освен размислите за живота на гангстера в сайта е акцентирано и на пътешествията му през последните години, когато Интерпол го издирваше под дърво и камък. Дишков е публикувал стотици фотоси от най-различни дестинации - от Венеция, през Париж и италианския остров Капри до Рим и Москва. Всички снимки са с печата на стилизирано лого на "Анонимните" и са от периода 2002-2009 г. На снимките може да се види престъпният бос на площада "Сан Марко" във Венеция, на яхта в морето, как духа свещи на рождения си ден в Монако, как пробва чисто ново "Бугати" отново в кралството, както и бурни нощи в Сен Тропе. Във Венеция Кела се разхожда с гондола в компанията на млада и красива блондинка, която го придружава и в Монако.
Целият сайт е изпълнен с ирония към сегашните му несгоди в затвора, както и с оценки за медийни публикации. Сайтът гъмжи от сентенции. На началната страница е закотвена мисъл на Галилео Галилей: "Всички истини са лесни за осъзнаване, когато са разкрити, въпросът е да се открият."
Кела е най-злъчен към журналистите. На страницата със заглавия "Клоака максима", в която са описани безумни според него съчинения за личността му, е сложена нова мисъл. Този път тя е на легендарния Джоузеф Пулицър - "циничната, продажната, демагогска преса ще произведе във времето хора като самата себе си". Кела се надсмива над публикации, които го набедяват, че притежава 1 тон злато, което се равнява на 325 кг банкноти, дори в купюри по $100. Вляво на началната страница е изписано - "Само от добър приятел става качествен предател". Най-вероятно посланието е посветено на тайния свидетел, който ще използва прокуратурата в делото срещу Кела, подозират ченгета. В сайта мафиотът пробутва версията, че е въртял бизнес в Европа и изобщо не е подозирал, че ченгетата го търсят.