Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

20-01-2013, 12:00

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Защо Златка Блек разби мъжките фантазии, разстроения стомах на гаджето на Емануела и коя е вещицата на Пайнер

За съжаление, тазседмичният обзор започваме с една тъжна новина за всички представители на силния пол, които не са преминали или не прескачат на левия бряг.

Плеймейтка Златка Димитрова, позната в шоусредите като Златка Блек, а след участието си в VIP Brother и като Златка IQ-то, хвърли в потрес стотици хиляди български мъже като заяви, че вече няма да я виждаме гола. Плеймейтката заяви в интервю, че амбициията й към друга професия няма да го позволи.

Ех, защо тогава стана плеймейтка, защо ни караш да се препотяваме със стари фотоси? Все пак Златето се е устремила към телевизионна кариера и нищо чудно до няколко месеца да я видим на екран. Не сме сигурни дали това е новина или заплаха, предстои да видим. Пожелаваме й да не бъде чест "гост" на "Господари на ефира".

Темата за милионите към Пайнер решихме да ги подминем, но европейците ако не отпуснат средствата има от какво да се страхуват. Не разбрахме първоизточника, но няколко медии пуснаха новината, че в димитровградската компания извива глас магьосница. Става въпрос за Джена, която се прехласнала по окултното от своята баба. Певицата не ходела на лекар, когато я боляло гърло, тъй като вярвала, че това се дължи не на някаква настинка, а на премълчани думи.

Вкъщи пък най-редовно си правила ритуали за успех, любов и пари, а ние се притесняваме да не направи и някакъв евроритуал, който да съсипе бъдещото на ЕС и еврото.

Нейната колежка Емануела пък реши да информира обществеността, че се е събрала със старото си гадже. Това едва ли е толкова интересно, ето защо изпълнителката навлиза в подробности, подходящи повече за под юргана. От нейните признания става ясно, че и двамата са имали други партньори докато били разделени, но стомахът на Никола (така се казва приятелят й) се оказал чувствителен. Той хойкал само с "парцали" след достатъчно изпито количество алкохол. Дори му се случвало да повръща. Благодарим ти, Емануела, за откровеността. Изповедта ти е ценна за всички, които се готвят да сложат рогца на партньора. Хора не го правете ако не искате редовна промивка на стомаха!

Като стана въпрос за суеверия няма как да подминем най-популярната съпруга - Николета Лозанова. Тя пък се похвали, че любимите й числа в живота са 6 и 9. Съзнаваме, че дори и това е животоспасяваща новина за нейните последователи, но трябва задължително да ги осведомим, че те задължително трябва да са отделно. Момичета и момчета, не искаме това да ви бъде цел в живота ако са заедно.

Покрай слуховете, че Селена Гомес е заменила Джъстин Бийбър с Джош Хътчерсън, излязоха поредните подробности какво е сложило прът на връзката й. Според източник близък до двойката (естествено, няма да е далечен), Бийбър бил голям егоцентрик и искал постоянно да му се обръща внимание. В замяна на това пък той не спирал с флиртовете с други момичета. Звезда, какво да го правиш - моето си е мое, чуждото е общо.

Докато Жерар Депардийо обикаля като панаирджийска мечка из Русия и обмисля 93-те предложения за гражданство, включително и от България, французите демонстрираха черно чувство за хумор.

Френското списание Les InRockuptibles го обяви за мъртъв и пусна негов некролог на корицата си с текст "1948-2013 - Това беше Депардийо".

"Ние обичаме Депардийо. Решихме да му го кажем днес въпреки разочарованието ни от постъпките му и защото винаги е хубаво да си спомняш за хубави неща. Това помага за траура", пише авторката на статията.

Скъпи франсета, колкото и да жалите за данъците на Жерар, той вече ще си пие водката със сельодка, докато изхвърля ненужните токсини в някоя руска баня.

По традиция завършваме с поздрав, който в контекста на всичко, което се случи през седмицата си е повече от евро. Вижте новия клип на Галена, Преслава и Борис Дали - Бутилка.