Общ гроб събра Георги, Николина и дечицата им в смъртта (ВИДЕО)

Погребаха четиримата от разстреляното семейство в Нареченски бани - родното място на бащата-убиец

Георги, Николина и двете им момченца, Илия и Ангел, ще прекарат вечния си сън заедно. Телата им бяха положени в общ гроб в родното място на бащата-убиец – Нареченски бани.

Поклонението пред телата им започна точно в 12 часа. По ирония на съдбата се състоя в ритуалната зала, където двамата млади се венчали преди години.

За да си кажат последно сбогом със своя колега и приятел Георги бе пристигнала и група военни от авиобазата в Граф Игнатиево.

Из Нареченски бани бяха разлепени общи некролози, изписващи заедно имената на цялото семейство след думите „ Починаха внезапно".

Потресаващото убийство бе извършено вечерта в петък срещу събота във ведомственото жилище на семейството в Пловдив.

От готовите експертизи вече стана ясно, че по ръцете на бащата има барутни частици, а по пръстите на останалите няма такива. Било е стреляно в упор с по един куршум, най-вероятно в главите. Балистичната експертиза също доказва, че е използван личният пистолет на Георги Тепавичаров.

Той е стрелял 4 пъти. Първият куршум е бил за съпругата му. Вторият и третият са умъртвили децата. Четвъртият е бил за него. Николина и малките са застреляни докато спят. Жената е открита на леглото в спалнята. Момченцата и бащата са били в детската стая.

По-късно стана ясно, че семейството е натрупало солидни дългове към няколко финансови институции заради кредит от над 200 хил. лева и финансовият мотив за убийството взе превес. Това, че Георги е прехвърлил семейната си кола и притежаваната от него собственост на брат си преди около седмица, наведе криминалистите на мисълта, че мъжът е планирал убийството внимателно.