Какво работеха номинираните за Оскар 2013 преди да станат известни

Преди да блеснат в светлината на прожекторите номинираните са имали труден живот, може би?!

Ето заниманията на някои от любимите ни номинирани тази година, преди да станат известни:

Хю Джакман: В дните преди да ви ухажва с изпълнения като това в Клетниците, Хю Джакман прекарвал времето си в изпомпване на гориво. Да, първата изява на Жан Валжан е помощник бензиностанция.

Дженифър Лоурънс: Нейната първа работа е била в Холивуд. След като получава няколко малки роли във филми и реклами като 14-годишна в Ню Йорк, Дженифър получава роля в сериала "The Bill Engvall Show", където тя остава в продължение на три сезона.

Томи Лий Джоунс: На звездата с „каменно лице” не му се е налагало да работи, за да се оправя през четирите години в колежа. Той е бил стипендиант заради своите футболни умения. Не е сигурно, но вероятно той е разработил своя вече известен Златен глобус "поглед", докато е гледал с презрение другия отбор на терена.

Кувенжине Уолис: Първата работа на девет годишната е да присъства на церемонията по връчване на наградите "Оскар" като номинант. А, представяте ли си, може би дори победител.

Джесика Частейн: Замайващата разсъдъка ви актриса стартира в "бизнеса" като танцьорка към театър в базирана в Сан Франциско компания. А, също е била активен участник в отбора по дебати в колежа.

Ейми Адамс: Зашеметяващата червенокоска е работила като сервитьорка в Хутърс. Очевидно се е отказала след няколко седмици, защото „не е родена за сервитьорка”.

Брадли Купър: Израснал с баща борсов посредник, Брадли избра да продължи по друг път. Преди да започне с актьорството е изкарвал парите си във Филаделфия Дейли Нюз.

Дензъл Уошингтън: Носителят на Оскар, започва да работи още в ранна детска възраст. На 11 той метете косата от пода на една бръснарница. За опита си там той споделя: "Най-добрите лъжци са в бръснарницата”.

Даниъл Дей-Луис: Преди да реализира любовта си към сцената и екрана, като тийнейджър Даниел преследва кариера в дървообработването. Днес, той се е спрял на заниманието да държи в ръцете си златни статуетки.

Ан Хатауей: Тя е актриса през целия си живот, Ан играе в пиеси още от училището и гимназията. Тя получава номинации и награди още в ученическите си години и е ясно, че вече е избрала пътя си.

Наоми Уотс: Говори се, че е започнала да подсигурява пари за съществуването си с дребни неща като продавач на вестници и рязане на филмови негативи. После е била управител на магазин за деликатеси в Сидни.