Прекрасни бургазлийки в топ дефиле за 8-ми март

Навръх най-женския празник по котешката пътека, потопени в изящната обстановка на петзвездния хотел ”Приморец”, ще преминат дузина красиви дами, печелили редица титли за красота

Ексклузивното ревю „ LADY’S FASHION TRENDS” ще забавлява ценителите на модата и красотата навръх на-женствения празник 8-ми март.

По случай  деня на жената няколко доказани модни марки сред които лусозно бельо „Валеа”, модна къща „Тонена”, бижута „Сваровски” , бутик „Ла фои” с дизайнер Вяра Станчева и други ще покажат своите нови колекции.

Виж снимки тук

За последните тенденции  при грима и прическите пък ще ни демонстрира екипа на студио „Бонита” със стилист Йордан Василев.

По котешката пътека, потопени в изящната обстановка на петзвездния хотел ”Приморец” ще дефилират дузина красиви  бургазлийки, печелили редица титли за красота.

За присъстващите организаторката от страна на Гранд Хотел и СПА Приморец – Ваня Кирова е подготвила томбола с благотворителен характер, в която ще се разиграват продукти на „Christian of Roma” , кафе „ЕСТО” и други фирми, а събраните средства ще бъдат дарени на деца имащи нужда от лечение към БЧК.

Сред специалните гости ще се отличава настоящата Мисис България - Йордана Димитрова.

Водеща на модното шоу ще е доказалата се бургаска актриса и лице от филма „Отплата” – Гергана Стоянова.