Агнешко! 61-годишна африканска мама си взе съпруг на 8

Животът

12-03-2013, 07:30

Снимка:

Dimakatso Modipa

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

10 кинта и съм ваш... съпруг!

Момчето искало да се ожени, понеже предците му казали така, родителите му се съгласили и вдигнали сватбата

Осемгодишен ученик се ожени за 61-годишна, защото духът на негов мъртъв прародител му казал така, пише "Дейли мейл".

Санел Месиела се ожени за Хелън Шабангу, която вече е омъжена и има пет деца, но многоженството при различни племена в Южна Африка е позволено.

Семейството на момчето, уплашено от божествено наказание, се бръкнало за сватба. Те платили 500 паунда за булката и още 1000 за големия ден, който бил организиран за два месеца в южноафриканския град Тшуане.

Пременен с папионка и малък сив костюм, малкият Санел, размени пръстени пред 100 гости и дори се надигна за целувка. Събитието вече шокира обществото, но семейството защити церемонията, като зави, че това е само ритуал, а не законно обвързване.

Майката на Санел, 46 г., разказва, че такова нещо се случва за пръв път в семейството им. "Санел е кръстен на дядо си, който никога не е имал сватба, затова е помолил внука си да се ожени. Той избра Хелън, защото я обича".

Тя допълва още, че по този начин направили предците си щастливи и че ако не са го сторили, нещо лошо е щяло да връхлети семейството им.

Санел и неговата съпруга не подписали удостоверение за сключен брак и не трябва да живеят заедно. И двамата се върнали към нормалния си живот.

Санел се надява да има нормална сватба с момиче на неговата възраст, но когато стане по-голям.