Секс съвети за жени

Пловдив Лайф

19-03-2013, 20:30

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Бъдете нежна и го гледайте в очите

Най-добрите секс съвети, които всеки трябва да знае и които винаги имат положителен резултат. Ако искате да сте на “ти” с интимните изживявания, вижте кои тактики никога няма да ви подведат, защото когато мъжът е доволен и неговата половинка ще остане доволна от изживяването.

1. Дайте му да погледа!

Мъжете обичат с очите! И докато се фръцкаме смело по улицата или в офиса, в леглото смелостта ни се изпарява! Разбираемо е, че дрехите скриват недостатъците ни и не трябва да приемаме това правило като призив за моментално разсъбличане. Умението да се събличаш красиво и да покажеш тялото си в най-добрия ракурс е цяла наука. Плюс ще бъде искреното ви желание да доставите удоволствие на партньора си. И най-желани ще бъдат тези жени, които получават наслада от своето разсъбличане.

2. Започнете първа.

Пълноценният секс за всеки от участниците трябва да включва етапа на съблазняването. Така че защо пък вие да не го съблазните? Смело поемете инициативата в свои ръце – мъжът ще ви бъде изключително благодарен.

3. Не забравяйте за своята наслада. Да, точно така – бъдете егоистка, защото вие имате нужда не просто от добър, а от идеален секс. Истината е проста: психологическият комфорт от мисълта, че е успял и на вас ви е харесало страшно много, прави чудеса с мъжете. Независимо каква сте му: съпруга, приятелка, любовница и има ли той претенции към вас – всички тези фактори няма да имат никакво значение ако насочите усилията си, където трябва. Сексът беше страхотен! А вие сте мечтаната любовница! Много важно, че не може да готвите!

4. Бъдете нежна! Капка женска нежност може да превърне най-бруталния мачо в мъркащо котенце. Именно нежността придава на отношенията смисъл и превръща секса в правене на любов. Съгласете се – има разлика.

5. Движете се! Защото движението е живот. Не бъдете мързелива и му помогнете. С това елементарно участие вие ще увеличите броя на възможните пъти и без съмнение, качеството на секса.

Източник: sroditeli.com