Дънкови нокти! Чао, пера и пайети, новата мода е тук

Лакът за нокти с "дънков ефект" излиза на пазара в САЩ през април

Станахме свидетели на всякакви моди по отношение на маникюра – блестящи нокти, с пайети или с пера, но тази пролет денимът буквално ще е навсякъде, включително върху ноктите ви.

Лакът за нокти с "дънков ефект" е истинско произведение на изкуството. Той ще влезе в продажба в САЩ следващия месец и ще промени тотално всякакви представи за модерно. Цветовете на денима ще варират между индиго, матирани тъми нюанси или класическо синьо.

За тези, които обичат да експериментират авторите на идеята са разработили специални тонове със сребърни или златни отенъци, както и с пайети или кристали. Стилистите очакват тенденцията да се превърне в истински хит през летния сезон.

Изобщо всички нови и нестандартни неща ще се приемат с широко одобрение, като например ноктите, богато украсени с блестящи орнаменти или „плюшеният" маникюр, подлудил знаменитостите последно време. Колекцията включва пет различни нюанса прах, който се поръсва върху вече нелакираните нокти и ги прави да изглеждат меки и дори "пухкави". Почитателки станаха Блейк Лайвли, Риана и Кейти Пери.