Валя нажежи Пловдив до червено (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

09-05-2013, 18:06

Снимка:

интернет

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Червенокосата изпълнителка следи музикалните формати у нас, очарована е от младите таланти

С червен лачен гащеризон в стил "лошо момиче" в Пловдив се появи една от ветеранките в поп фолка - Валя. Певицата бе заложила на секси излъчване и с яркия цвят, в който бе боядисана и косата й. Тя се оплака, че не е посрещнала великденските празници със семейството, както повелява традицията. Това обаче не я спря да се появи в прекрасно настроение и заредена с положителна енергия.

При мен не беше хапване, а по-скоро път, но това ме разтоварва и се чувствам добре, сподели червенокосата изпълнителка.

След като се завърна на сцената от малката ваканция, която си бе дала преди време, Валя продължава да изненадва феновете си. След проекта й със Стивън Джеймс, който е в ново модерно звучене, тя подготвя умопомрачителен гръцки кавър – "Чуждо тяло". Песента ще е на пазара до две седмици и ще върне типичното поп-фолк звучене в творчеството й.

Изпълнителката на "Ще горя" изказа мнението си пред пловдивчани за новоизлезлите изпълнители, които заливат пазара.

Жалко е, че се появяват много певици, които не могат да пеят. По този начин бъркат работата на тези, които могат. Не разбирам защо, когато кажеш на някои, че не могат да пеят, те ти се сърдят. Човек трябва да е обективен, защото това е талант – или го можеш или не, сподели тя.

Въпреки че не одобрява някои от новите си колеги в бранша, Валя е силно впечатлена от младите гласове в България. Тя с интерес следи музикалните формати у нас и искрено  се радва на дарбата на някои от участниците в тези предавания. Пожелава им успех и се надява новите кадри да намерят реализация в нашата страна.