Без вода в част от "Гео Милев" днес

Мисия София

04-06-2013, 07:33

Снимка:

"Софийска вода"

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Водоподаването в село Железница и село Негован също ще бъде спряно

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от компанията.

От 9:00 до 13:00 часа се налага спиране на водоподаването за живеещите в село Железница. Причината е механично почистване и дезинфекция на резервоар "Железница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури водоснабдяване с водоноска на площада в селото.

От 22:00 часа днес до 10:00 часа на 5 юни, във връзка с подмяна на два спирателни крана и изпускател, на ул. "Каменоделска" кв. "Орландовци", също няма да има вода за живеещите в района на: улиците "Индустриална”, "Заводска", "Грънчарска", "Каменоделска", "Владайска река", "Градинарска", жп линия, ул. "Кожарска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Грънчарска" и ул. "Опорска река"; ул. 202 до бл. 4. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове по бул. "Шипченски проход" ж.к. "Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа днес. Вода няма да има за клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: Ул. "Галилео Галилей", ул. "Коста Лулчев" от ул. "Александър Фон Хумболт" до бул. "Шипченски проход".

По ул. "Лидице" от ул. "Александър Фон Хумболт" до бул. "Шипченски проход".

По бул. „Шипченски проход” от ул. "Николай Коперник” до ул. "Коста Лулчев”.

По време на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска пред 183 ЦДГ. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури водоснабдяване на ул. "Лидице” ъгъла с ул. "Галилео Галилей”.

Заради монтаж на спирателни кранове в село Негован, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа днес. По време на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска пред входа на 176 СОУ. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Васил Левски” ъгъла с ул. "Емануил Александров” – пред кметството на площада. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) пък дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.