Средният пръст е за Стелла

Булевард

04-06-2013, 14:05

Снимка:

Dancing Stars

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Dancing Stars свършва, големият губещ е Стелла Ангелова

Dancing Stars е една от малкото позитивни шоупрограми, които се предлага на зрителя в родния ефир. Не ни се налага да гледаме под чаршафите на някоя звезда или поредната пиянска изцепка на някой известен с известността си. Напротив - на дансинга водещи са таланта, красивите костюми, усмивката.

До финала на Dancing Stars остават броени дни и за радост ще приключи. Защото красивата любовна история между Део и Елена, неочакваните умения на Ангел, флиртът между най-красивата двойка - Петко Димитров и Яна, са засенчени от невписващата се в цялата обстановка Стелла Ангелова.

В началото на шоуто тя ни бе представена от организаторите като някаква неземна холивудска звезда. Толкова суперлативи не бяха използвани дори за гостуването на Памела Андерсън, чиято слава е далеч по-голяма. Дубльорката на звездите още в началото показа, че няма нищо против да бъде галеницата в танцовото предаване. Логично тръгнаха и слуховете за ясен победител, защото толерирането бе повече от явно.

В средата на сезона нещата започнаха да куцат, защото Стелла се показа като арогантна и егоцентрична. Блондинката живее със самочувствието, че е най-добрата танцьорка, вещо подпомагана от журито, но пропусна да спечели българите. Тези, които не я познават и имат глава на раменете си.

Скара се с фолкпевицата Райна, която имаше неблагоразумието да я замести докато е контузена. И тъй като Райна се справи повече от добре трябваше да понесе критиките на Стелла. Които могат да се определят единствено като злобни. Скара се и с продуцентите, но тези скандали услужливо ще си останат в тайна или в сферата на слуховете.

С цялото си поведение тя излъчва готовност да гази в името на първото място. Може би животът в САЩ оказва някакво въздействие, но в едно подобно шоу печелят не тези, които са първи на финалната права, а тези, които са показали упоритост, желание, труд, израстване и най-вече - уважение към труда на останалите.

Снощи Стелла показа среден пръст на журито в лицето на Калин Сърменов. Не е нещо невиждано в родния ефир, но Стелла реши да го играе лошо момиче.

"Е сега...това не е първият или ще бъде последният среден пръст който някога ще дам, но със сигурност ще е единственият среден пръст допуснат в ефир към г-нът", написа във Facebook тя.

Права е г-жа Холивудска звезда, това ще е последният й среден пръст в ефир, защото шоуто свършва. А с него свършва и интересът към нея.

През тези месеци тя ни размахваше пръст от екрана, но незнайно от каква позиция. България има хиляди далеч по-заслужили емигранти, чието мнение може да бъде чуто. Това на Ангелова няма да ни липсва. Нека се върне в Холивуд, да израства в кариерата си. Но за цялостното й представяне у нас, независимо на финала дали ще е първа или трета, средния пръст е за нея...