Тотоскандалът Ботев - Любимец взриви букмейкърите

Спорт

12-08-2013, 13:55

Снимка:

клубен сайт

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Прекъснаха залозите за мача още в 20-ата минута

Водещите световни букмейкъри, които предлагат залози на живо за мача Ботев – Любимец, скандално го извадиха от тиражите си в 20-ата минута. Първи направи това световният лидер в онлайн хазарта ВЕТ365. Заложната къща предлагаше в един момент дори допълнителни опции в програмата си “на живо” за срещата край Бирената. В 19-ата минута обаче срещата изчезна! Тя не бе пусната до края на двубоя. В 15-ата минута ставката за “Х2” гонеше коефициент 6.

Припомняме, че и предишното домакинство на Ботев Пловдив подлуди букмейкърите, пише SPORTLINE.BG. Тогава пък Пирин Гоце Делчев падна с 1:7. Заради двубоя под тепетата БФС излезе с декларация, че повече няма да толерира подобни срещи.

Преди две години обвиниха Милен за двубоите с Дините

Загубата на Ботев от Любимец не е първият сензационен резултат между двата отбора. Още в “Б” група комшиите изиграха двубои, които костваха първо главата на Петър Хубчев, а след това и на Милен Радуканов. Накрая пък се наложи Любимец да губи срещата си в третия полуетап на първенството, за да може Ботев да се добере до третата позиция и да отиде на бараж срещу Спортист. Победа на свогенци пък вкара Канарите в елита. Ето двубоите от “Б” група:

10.09.2011   Ботев – Любимец      2:2

26.11.2011   Любимец – Ботев      2:1

12.05.2011   Любимец – Ботев     0:1