Жени Калканджиева призна: Развеждам се!

Съпругът й Тачо живеел с любовница

Семейната идилия на Жени Калканджиева и Тачо приключи. Жени призна в интервю пред списание Story, че двамата са се разделили и причината е друга жена.

"Явно отношенията ни са изчерпани и сме в процес на развод. Време е всеки да тръгне по своя път, но този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко, и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него", разкрива Жени.

Фаталната жена, по която хлътнал Тачо се казва Зорница и той вече се е изнесъл от семейния дом и живее при любовницата си.

За проблеми в отношенията им се говори от дълго време.

"Защо, е трудно да се обясни. Натрупване на много фактори – различни силни характери, неразбирателства в много отношения. Аз съм човек, който отстоява своята позиция, той също не е лесен, зодия Телец е, а те не са отстъпчиви. Във връзка, в която всеки държи на неговото, се стига дотам, че всеки търси нещо по-различно. Освен всичко, аз съм по-самостоятелна и не съм от този тип женички, които гонят и преследват мъжа, плачат и да се тръшкат. Независимо с Тачо или с който и да е мъж, в тази ситуация аз реагирам по този начин. Просто давам свобода", обяснява Калканджиева и допълва, че не е искала обяснение от съпруга си за създалата се ситуация.

"Не знам дали е влюбен. Не съм го питала, няма и да го попитам. Не бих й се обадила и на нея, да й говоря някакви неща – не съм от тези жени. Просто оставям нещата такива, каквито са. Тачо е домошар, обича да сме си вкъщи, да си готвим, да си гледаме филмчета... И затова иска жена, която да го обгрижва повече. А аз нямам толкова време да обгрижвам толкова много човека до мен", разсъждава още Жени.  

Тя не изключва двамата отново да се съберат, но за момента това няма как да се предвиди.

Според сп. Story любовницата на Тачо е Зорница Линдарева, модел, на 31 г., печелила е конкурсите Miss Summer 2010 и Miss Exotic Monte Carlo.