Шок! Жени без жилище след раздялата си с Тачо?

Най-вероятно Жени Калканджиева може да изгуби и жилището си, заради безграничното доверие, което имала към Тачо

Жени Калканджиева изтеглила заем, за да купи жилище на семейството си. Тя взела голям апартамент в Бояна и го обзавела с най-модерните и удобни мебели, но направила огромна глупост, като прехвърлила половината от жилището на неблагодарния си съпруг.

Оказва се, че от около една година Калканджиева не плащала вноските си по заема. Причините били както финансови затруднения, така и кръшкането на Тачо, за което тя разбрала още тогава. Калканджиева поискала една година отсрочка за заема, за да разбере ще може ли въобще да живее с този мъж, да понася изневерите му или...

Сега големият апартамент е ипотекиран, а след развода остава по равно на двамата.

Жени е в дилема дали да плати, а после Тачо да се нанесе със Зорница в двете стаи, а тя и Жорко в другите две, или просто да остави банката да вземе жилището.

Друга вероятност е,  жилището да бъде дадено на бившия й съруг, който няма да може да плаща ипотеката и банката ще го вземе. Въпросът е доста деликатен. От хонорара си от "Къртицата" Калакнджиева би могла да покрие вноските, но половината са за неверния Тачо. Калканджиева иска да задържи жилището за себе си и чака "благоврният" да се завърне от почивката с любовницата си Зорница в Гърция, за да се разбрат за апратамента. Ако той откаже споразумение и не се откаже от своята част в полза на сина си, Жени ще прежали всички пари, които е платила досега и ще се върне в наследственото си жилище в "Княжево". То не е толкова голямо и толкова луксозно, но поне ще има покрив над главата. А къде ще живеят Тачо и любимата му вече е проблем на Зорница, не неин.