Посрещнаха Нанси като принцеса на остров Бали

Пристигнах в Рая, радва се красавицата от село Юнаците

Мис България 2013 Нанси Карабойчева вече е в Бали - първата екзотична спирка от едномесечния й престой в Индонезия за конкурса "Мис Свят". Красавицата от село Юнаците беше посрещната като принцеса от организаторите, които по традиция я закичиха с цвете в косата и й поднесоха разхладителна напитка. В чест на прииждащите красавици от цял свят свириха традиционни индонезийски музиканти на инструменти наподобяващи тимпани.

Пристигнах в Рая, бяха първите думи на Нанси, веднага щом стигна от летището в хотела. Всички са страхотни, бяха много мили. Пътуването мина много добре и дори багажа не са ми изгубили, щастлива е българката.

Само час след като стъпи в екзотичния курорт, Карабойчева записа и първото си видео-представяне. Дори ме избраха първа да застана пред камерата, похвали се ослепителната блондинка.

До 14 септември Нанси и останалите над 130 претендентки за короната на Мис Свят 2013 ще останат в Бали, където всеки ден ще тренират интензивно за конкурсната програма. Те ще подготвят хореографията на финала, ще репетират националните си танци, ще спортуват и ще дефилират. След близо двуседмичния си престой в един от най-добрите курорти в света, красавиците заминават за Джакарта, където ще се проведе финалната им подготовка, предава Лайфстайл.бг