"Здравейте, аз съм ваш'та леля" в Нова Загора

Стара Загора Лайф

09-09-2013, 13:17

Снимка:

Държавна опера Стара Загора

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Старозагорската опера ще гостува на 10 септевмри с музикалния фарс по мюзикъла „Лелята на Чарли“ от Оскар Фелцман в Нова Загора,а сезон 2013/2014 ще открие с "Мадам Бътерфлай" на Пучини

Главната роля е поверена на Мариан Бачев. Участват солистите Борис Тасков, Симеон Симеонов, Николай Априлов, Яница Нешева, Ивайло Йовчев, Милен Денев, Галя Костадинова, Мария Клинчева, Кремена Костова, Оркестърът и балетът на Държавна опера Стара Загора. Режисьор на представлението е Николай Априлов, диригент- Красимир Къшев, хореограф- Боряна Сечанова, сценограф- Димо Костадинов,а костюмите са дело на Лили Костадинова.
"Здравейте, аз съм ваш'та леля" жителите и гостите на Нова Загора ще могат да гледат на 10 септември (вторник) от 19,00 часа в Театрален салон.
За своите съграждани пък Държавната опера Стара Загора обещава за 12 септември (четвъртък) предсезонно представление на "Здравейте, аз съм ваш'та леля" с промоционални цени на билетите.
Официалното откриване на сезон 2013/2014 предстои на 20 септември, петък от 19 часа с „Мадам Бътерфлай“- опера в три действия от Джакомо Пучини.