Бившата на Неделев: Божинов, само да ми паднеш!

Стилияна: С Николета ходехме тайно за секс в лагера на националите

Днес е едно от най-колоритните дербита във футбола ни - пловдивския сблъсък Ботев - Локомотив. Безспорно едно от най-очарователните създания на трибуните ще бъде 18-годишната Стилияна Чанкова, съобщава sportline.bg. 
Секси фенката ще развява шалчето на "канарчетата", тъй като е емоционално обвързана с този отбор. 

Стилияна е доскорошно гадже на голямата звезда в отбора Тодор Неделев. Двамата бяха заедно 2 години, преди да се разделят. Хубавицата обаче признава, че Тошко остава любимият й футболист. Любопитното е, че преди да се залюби с него, пловдивчанката е била фенка на другия местен гранд - Локомотив.
Днес кандидати за сърцето на Чанкова не липсват. Тя признава, че си пада по футболисти. Имала е вземане-даване и с крилото на Левски Илиян Йорданов.
"Идеалът ми за мъж е Валери Божинов. Ако ми падне, няма да му простя. Страхотен е!", казва Стилиянчето, след като нападателят официално обяви раздялата си с Николета. Интересното е, че Чанкова и Лозанова се имат за приятелки, но дали Божинов няма да ги вкара в люта вражда?
"Двете с Николета ходехме заедно до Правец, когато националите имаха лагер там. Тя се виждаше тайно с Валери, а аз с Тодор", прави скандални разкрития Чанкова за сексподвизите на футболисти от "А" отбора.
"Шефовете на Ботев хич не ме обичат. Кривия пък направо ме мразеше. Казваше, че влияя зле на Неделев. Беше залепил моя снимка в мъжката съблекалня на отбора за назидание на Тошко. Та долкато се къпят играчите, да ме гледат", споделя още палавата пловдичанка.