София пее „С нов глас От любов към живота”

София Лайф

25-09-2013, 16:27

Снимка:

София пее „С нов глас От любов към живота”

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мария Илиева е новото лице на AVON

Хиляди подкрепиха кампанията "От любов към живота" на звезден концерт в Бургас

Най-популярните и обичани български артисти ще пеят на една сцена „С нов глас От любов към живота”

Концертът с участието на Мария Илиева, Белослава, Орлин Павлов, Поли Генова, Сантра, Криста, Рут Колева, Jahmmi Youth, Мастило, Мери от Мери Бойс Бенд, ЛиЛана и Skiller. Освен тях каузата ще подкрепят и Мариана Попова, Весела Бонева, The Top Stoppers и Лора Караджова.

Концертът ще се състои на 28 септември, събота, от 16.00 ч. на пл. „България” до НДК. Инициативата е част от благотворителната кампания срещу рак на гърдата на AVON България. На 5 октомври звездите ще пеят благотворително и в гр. Пловдив.

По време на концерта в гр. София козметичната компания ще обяви дарение на безплатни профилактични прегледи за жените от цялата страна.

В рамките на 2013 г. AVON и неправителствената организация „Български фонд за жените” осъществяват и дарение на ехографи за образна диагностика в седем града в страната.

Повече информация за концертите:

28 септември, гр. София, пл. „България” до НДК, 16 ч. Артисти: Мария Илиева, Белослава, Орлин Павлов, Поли Генова, Сантра, Криста, Рут Колева, Jahmmi Youth, Мастило, Мери от Мери Бойс Бенд, ЛиЛана и Skiller, Мариана Попова, Весела Бонева, The Top Stoppers, Лора Караджова и други.

5 октомври, гр. Пловдив, пл. „Централен”, 16 ч. Артисти: Белослава, Орлин Павлов, Поли Генова, Сантра, Криста, Рут Колева, Jahmmi Youth, Мери от Мери Бойс Бенд, Rachel Row и други. За кампанията на AVON срещу рака на гърдата в България:

Благодарение на последователните усилия на АVON информираността по темата и достъпната профилактика и диагностика на рака на гърдата непрестанно нарастват. За 11 години в рамките на кампанията „От любов към живота” освен дарените 1 300 000 лв. са осъществени над 23 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на жени в цялата страна.

С дарените от AVON средства е закупена апаратура за превенция на рака на гърдата, сред която мобилен мамограф и ехограф, както и ехографска апаратура за 7 болници в страната. Усилията на кампанията са насочени изцяло в посока профилактика на българката, защото ракът на гърдата е 100 % лечим, ако бъде открит навреме.

Броят на заболелите у нас е над 46 000, а всяка година регистърът бива допълнен с 3 800 нови случая. Близо една пета (18%) от всички починали от рак жени у нас са от рак на гърдата – цифра, която не може да бъде пренебрегната, защото, открит навреме, ракът на гърдата е напълно лечим.