Лияна: Все едно съм проститутка! (снимки)

Булевард

29-09-2013, 12:02

Снимка:

VIP Brother 2013

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шок! Тервел шамароса Лияна!

Лияна се съблече, Златка - по-срамежлива, само по боди

“Все едно съм проститутка. Сама с четири мъже”, проплака Лияна във вчерашния епизод на VIP Brother 2013

"Какво ще каже дъщеря ми?", затюхка се чалгаджийката. А когато разбра, че съквартирантът й Стойко я е номинирал с аргумента, че е допуснала чужд мъж в леглото си, Лияна изпадна в поредната серия от сълзи, гарнирани с притеснения за хорското мнение.  
Критиката на Стойко, бе провокирана от закачките на Лияна с Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов. В отговор, певицата нарече футболиста “псевдоморалист” и се оплака на "господарите" от другата половина на Къщата. Утеха получи от Ваня Червенкова, Мира Радева и Павел Чернев. 
Малко по-късно Лияна се изправи очи в очи със Стойко: “Ти като се гушкаш със Станка, какво лошо има в това?”. Певицата се оплака, че много години е живяла потисната и затворена, но “Това не означава, че искам да спя с всеки втори”.
От разговора между двамата стана ясно, че за първи път от много време, Лияна се е почувствала свободна и щастлива. С това тя оправда поведението си и обясни, че не влага нищо, освен приятелски чувства, в отношението си към мъжете в Къщата.
Певицата явно е решила да казва на всички това, което мисли и да не дава повод за грешни интерпретации. След като си разкри душата пред съквартиранти и публика, Лияна сподели от какъв труден период излиза, а футболистът й се извини и й стисна ръката.