Вулева: Бежанците се влачат като свински черва през България

Албена Вулева нападна сирийските бежанци в новото си предаване "PSICHOдиспансер"

Познатата на всички от предаването "Сигнално жълто" водеща Албена Вулева отново се появи на екран. Тя се изявява в предаването "PSICHOдиспансер" по Евроком, чието първо издание бе посветено на сирийските бежанци у нас, пише Lifestyle.bg.
Появата в ефир на Вулева не убегна от вниманието на "Господари на ефира", които й посветиха обширен материал. Вулева "грабна" Рачков и Зуека главно с коментарите си за бежанците у нас.

"Бежанците идват тук не защото войната ги мъчи, не защото са се уплашили от бомбардировки и изнасилвания, а се влачат като свински черва през България, защото 90% от тях имат роднини в Европа и оттук е най-лесно да си бият камшика към щастливия живот в богатите европейски държави", изригна критично водещата.

Тя продължи коментара си непоколебимо в същия дух: "Първи и единствени си свалихме гащите и приемаме всички с по-тъмен тен да идват да си развяват правата тук. Как в тази бедна и изсулена страна ще бъдат пуснати 5 хиляди хрантутника, на които на всичкото отгоре ще трябва да им търсим работа и да ги интегрираме, при положение, че собствените ни мангали не успяхте да интегрирате", обърна се към отговорнита фактори в държавата тя.

"Подай на човека пръст и ще ти го навре... да не казвам къде", заключи Вулева по темата за бежнската вълна у нас.