"Заедно сами"

Стара Загора Лайф

31-10-2013, 10:40

Снимка:

Държавна опера, Стара Загора

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

На 31 октомври месецът ще завърши с красивия, забавен, остроумен и закачлив танцов спектакъл „Заедно сами” на Държавна опера-Стара Загора– костюми, хореография и режисура на Анна Пампулова

Спектакълът „Заедно сами” е изграден от разнообразни по настроение танци върху съвременна поп и рок-музика, проследяващи различни емоционални състояния в двойките. Основната идея е вниманието към Човека до нас, към споделянето на болката и любовта. Спектакълът е и възможност, чрез която младата зрителска аудитория да бъде привлечена в театралната зала и запозната със съвременните форми на танц и актьорско майсторство. Човешките настроения и различните форми на танцовото изкуство са в основата на хореографската идея. Излъчването и енергията са в пълен синхрон с движенията.
Спектакълът може да видите от 19:00 часа на 31-ви октомври, Държавна опера Стара Загора.
С участието на: Ромина Славова, Петя Вънева, Кремена Костова, Станко Танев, Цветелина Танева, Валери Кондратцев, Пенка Димитрова, Ивелин Христакиев, Нели Физиева, Юлиана Василева. Художествен ръководител на балета при Държавна опера-Стара Загора – Алида Бонева.

Спектакълът е създаден с финансовата подкрепа на Магистърски факултет на Нов български университет.