И Преслава напомпа джуки

Певицата си сложи 3,5 кубика силикон в устните

Раздялата с Жоро Бирмата явно се отразява доста на Преслава. След като примата на поп–фолка изуми всички на едно от последните си участия, като заряза микрофона и се раздаде на пилона, сега пък сюрпризира феновете си с чисто нови джуки.

Досега певицата не бе посягала към силикона. Изпълнителката има операция по корекция на бюста, но не за увеличаване, а за намаляване, тъй като природно големите й гърди й създаваха проблеми в кръста.

На последната си изява в малка синя рокличка изпънителката разходи и чисто нови устни, ала Мара Отварачката. Запознати издават, че дружката на Галена си е сложила 3,5 кубика силион в устните, въпреки че по принцип препоръчителният максимум е 3 кубика, пише ХотАрена. В изключително редки случаи някои лекари склоняват да сложат на клиентките си повече, но както всички знаем, Преси умее да убеждава.

Навярно новите устни на пловдивчанката са стрували скъпичко, но пък е твърде вероятно изпълнителката на “Водка с утеха“ да се е сдобила със сумата за корекция  от Жора Бирмата преди да скъсат. При всички положения, за добро или лошо, огромните устни на Преслава не остават незабелязани и привличат любопитните погледите на хората.