Емилия и Коко гледат заедно турски сериали

Пловдив Лайф

18-11-2013, 09:34

Снимка:

интернет

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

Певицата сподели, че с Анелия са в добри отношения

Оказа се, че Коко Динев си пада по турските сериали, които от известно време текат в родния ефир. Това разкри неговата възлюбена Емилия в предаването на Николета Лозанова. Фолк дивата също била почитател на този тип сериали. Любимият й филм бил “Великолепният век”. Хубавицата не изтървала нито един епизод от турската сага и дори веднага викала Коко, като започва. Двамата влюбени се наслаждавали на турските сериали с някоя вкусотия на масата или с нещо за пиене.

Фолк певицата призна, че с Анелия са изгладили отношенията си. Скандалите между двете половинки на Коко Динев от години разтърсват фолк средите. Тази есен обаче двете дами седнаха на една маса. И изгладиха отношенията си.

„Случи се напълно спонтанно! Засякохме се една вечер в заведение и я поканих на нашата маса. С Коко седяхме на вечеря и тя ни поздрави. Така поговорихме тримата и се разбрахме“, споделя Емилия. По думите на певицата никоя от тях не е правила първата стъпка, но и двете си дали сметка, че е време да изгладят отношенията си. Изяснили си отношенията една с друга и сложили край на враждата.

Промяната се отразила не само на тях самите, но и на децата. Не е тайна, че от напрежението между двете звезди страдаха и децата им-малкия Иван и Ивон. Въпреки че двете певици се стараеха да запазят добрия тон, често избухваха една срещу друга. „Радвам се, че всичко това е зад гърба ни“, каза Емилия. Пред Весела Топузакова тя не скри, че и двете имат вина за конфликтите. Емилия се извини за непремерените си думи към Анелия и потвърди, че двете наистина са се сдобрили.