Дъщеря и любима - съкрушени от гибелта на Пол Уокър

Жасмин - приятелката на актьора Пол Уокър, загинал на 40-годишна възраст при автомобилна катастрофа, е съкрушена от гибелта му

По думите на чичото на Жасмин Пилчърд-Госнел, тя била в шок. Дъщерята на Пол 15-годишната Медоу Рейн, също е ужасена след случилото се с баща й.

Заради гебелта му е много вероятно "Бързи и яростни 7" да бъде отложен. Управителният съвет на Юнивърсал Пикчърс е провел заседание по повод бъдещето на новия екшън филм, чието заснемане започна през септември. Продукцията е трябвало да се премести за снимки в Атланта, Джорджия, в неделя след почивката за Деня на благодарността, но най-вероятно снимките ще бъдат отменени. Отлагането на премиерата на филма, планувана за юли 2014г., също е почти сигурна, пише Lifestyle.

Пол Уокър беше в ролята на един от главните герои в "Бързи и яростни" заедно с Вин Дизел и Дуейн "Скалата" Джонсън.

Продуцентите трябва да решат дали сценарият да бъде пренаписан след смъртта на звездата при обстоятелства, близки до тези във филма.

Премиерата на базирания на урагана Катрина филм на Уокър "Часове" ще бъде изтеглена напред във времето и ще бъде на 13 декември тази година