Какво кара жените да изневеряват?

Те го правят поради някои от същите причини, които карат и мъжете да го правят

И мъжете и жените се отегчават от скучните си взаимоотношения. Въпреки това за разлика от мъжете, жените го правят предимно от емоционални причини.

Ето някои от най-важните причини защо жените изневеряват:

Похот

Доказано е, че около 20% от жените в активна възраст мамят мъжете си. И причината е недоизказани и направени неща в семейното ложе. Затова е много важно да се говори и за това между една двойка.

Незадоволена емоционални нужди

Най-много от причините, поради които жените мамят попада в обхвата на тази широка позиция. По-голямата част от жените, които изневеряват казват, че имат важни незадоволена емоционални нужди, от които съпругът им бяга.

Скука

Има доста голяма част от жените, които изневерят имено поради това, че са отегчени от взаимоотношенията си с половинката. Те искат да се чувстват специални, оценени и обичани. Много мъже смятат, че след като са "получили наградата" след сватбената церемония и медения месец свърши, не трябва да работят за обичта на съпругата си. Истината е, че вероятно трябва да работят още по-усилено.

Самота

Заедно със скуката, самотата е другата голяма причина, поради която жените изневеряват на своите съпрузи. Жените са много социални и трябва ежедневно да взаимодействие с друг възрастен. Те трябва да се наслаждават на вниманието на един мъж. Това ги кара да се чувстват искани, желани и оценени.

Разочарованието

Когато си разочарован от действието или някаква постъпка на съпруга си е много лесно да го гледаш вече с други очи, и да си на една крачка от изневярата.

Източник: bgstuff.net