Арестуваха Бориса Тютюнджиева с марихуана?

Слух, че хубавата Бориса Тютюнджиева е хваната да пафка марихуана в елитно заведение, плъзна из София. Нито едно столично полицейско управление обаче не потвърди това, пише Blitz .Според мълвата Бориса била заловена от цивилни ченгета, докато опъвала фаса в компанията на приятелки. Говори се, че дори била преспала една нощ в районно МВР.

Тютюнджиева обаче се измъкнала с обяснението, че това е част от рекламната кампания за легализирането на тревата, чието лице е тя. И като доказателство изтъкнала факта, че докато пафкала, я снимали. И номерът минал!

Близки до манекенката обаче отричат да е имало какъвто и да било „тревопасен екшън". Те обясняват слуха като черен пиар, пуснат от нейни противнички на модния подиум, които завиждат, че кариерата й се носи като ракета на Вернер фон Браун.

А междувременно хубавата Бориса промени статуса си във Фейсбук в „необвързана". Преди това тя бе заявявала нееднократно, че ходи с прекрасен 26-годишен мъж, а не с чичка с двойна гуша и тяло като 120-килограмово малеби. Сега мрежата прегря от предположения, колко ли хиляди ще се юрнат да я свалят.