Великите пророци за 2014-та година

«Нов човек, чужденец ще изведе България от кризата»

Каква година предстои за човечеството? Идва ли Трета световна война? Ще потъне ли Гърция?
ВАНГА
Предсказанието й  за 2014 е: “Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове”. Очаква се и нова, непозната болест, която ще засегне главно мъжете и според Ванга ще е по-страшна от СПИН. В политически аспект казва единствено, че след май месец, нов човек, чужденец ще изведе България от кризата.
НОСТРАДАМУС
Бяха открити нови предсказания на Нострадамус, който са дешифрирани от украински инженер и касаят идващата година. Според астролога през ноември 2014 ще започне Третата ветовна война. Причината за нея ще е убийството на четирима министър-председатели. Тази война ще продължи цели 10 години и почти ще унищожи човечеството. Оръжията, които ще се използват ще разболеят хората и до 2016 година населението на Европа ще е почти изчезнало.
ПЕТЪР ДЪНОВ
Според учителя, 2014 година ще е трагична за Гърция. Той предрича “потъването” й, което ще се отрази добре на България. Освен политическите проблеми и природни бедствия ще застигнат съседката ни и всичко това ще е само от полза на нашата страна. Родината ни я очаква възход и благоденствие, Дънов го нарича даже ренесанс.
АЛЕНА
Гадателката предрича оставка през февруари, но не е ясно дали на цялото правителство или на отделни негови членове. Според нея ако не си стъпим на крака през 2014 година, след това ще ни чакат 9 много трудни години. Ще има избори, но те ще са много трудни.
АСТРА ЛУНА
Според българската астроложка годината ще е тежка за страната ни. Тя не вижда нищо добро, само проблеми в политиката, убийствено високи температури през лятото, земетресения и бедствия. Предрича и убийството на известен олигарх, който ще бъде прострелян през голяма тълпа.