Тачо на Жени с нова любовница

Без цензура

14-12-2013, 15:06

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Новата му се казва Антония

С брака на Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо окончателно е свършено. Въпреки че шестата по красота в света му прости мимолетната забежка с моделката Зорница Линдарева, Тачо не миряса и заби нова красавица, пише Lifestyle.bg.

В профила си в социалната мрежа „Фейсбук" той смени статуса си от „женен" в „обвързан", и то не с Калканджиева, а с нова хубавица. Тя се казва Антония Русева.

Дамата живее в унгарската столица Будапеща. С какво се занимава, не е ясно, а къде и как са се запознали двамата, също не става ясно.

Паметливи обаче си припомнят интервюто на Зорница Линдарева в „Горещо" от началото на септември, в което тя намекна, че Тачо може би няма да е нито с нея, нито с Жени Калканджиева.

„Накрая може би той ще избере трета и няма да се занимава с нито една от нас двете", подметна Линдарева.

Преди няколко седмици Калканджиева обяви, че с Тачо се събират, тъй като са решили са дадат още един шанс на брака си, и заедно ще изкарат коледните празници.

През лятото Стефан се изнесе при любовницата си Зорница Линдарева и двамата изкараха мимолетна връзка, като дори ходиха на романтична почивка в Гърция. След като Жени даде пространни интервюта за семейството си и развода си, Тачо се опомни, заряза Линдарева и замина за Испания, където да преосмисли връзката си с Жени. Стефан дори пусна снимка как синът им с Калканджиева държи снимка на майка си и баща си и по този начин показа, че също иска да се събере с жена си.

Докато си е почивал в Испания обаче (където живеят майка му и сестра му - б.а.), Манов е променил решението си и се е впуснал във връзка с Антония. Така Тачо сменя жена след жена, а Жени не спира да работи, за да издържа малкия Жорко и себе си.

Напрежението обаче си казва думата и красавицата все по-често теши мъката от разбитото си сърце в алкохола. Хора от екипа на предаването „Жените говорят" разказаха, че се е случвало тя да идва още неизтрезняла за ефир, това била и причината в една от неделите колежката й Мая Савова да води често сама.