Потресаващи разкрития за Никол Станкулова (Снимки)

Красавицата - изловена да се натиска с настоящото си гадже на обществени места

Шокиращи разкрития за приличащата на ангел синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова излязоха наяве, след като красавицата бе изловена да се натиска с настоящото си гадже Александър, по прякор Носа.

Никол заряза предишния си възлюбен Ангел, с когото делеше едно легло години наред. Тя откри по-голям паралия в лицето на Александър, признават близки до двойката източници.

Те разказват, че Станкулова буквално се е залепила за Носа, без да й дреме от начина, по който той изкарва парите си. А из столицата се разнася обществената тайна, че бизнесът на Александър е доста съмнителен.

Явно Никол е добре запозната с този факт, тъй като дълго време се криеше и избягваше да бъде засичана на публични места с Александър. Парите и луксът, които той й осигурява обаче надделяха и ето, че двамата вече публично демонстрират връзката си.

А отдавна вече за приятелите и познатите на Станкулова не било тайна, че хубавата синоптичка има ясна цел в живота и тя е да си осигури лъскав и охолен живот, без особено значение от цената.